200 g miltų
2 arb. šaukštelių kepimo miltelių
100 g tarkuoto kietojo sūrio (naudojau
Džiugas)
druskos, maltų juodų pipirų pagal skonį
100 ml aliejaus
3 kiaušiniai
100 ml pieno
50 g svogūnų laiškų
50 g rūkytos šoninės
Viename dubenyje miltus sumaišome su kepimo
milteliais, sūriu, druska ir maltais juodaisiais pipirais, kitame išplakame
kiaušinius su aliejumi ir pienu. Sausą masę sujungiame su šlapia ir išmaišome
iki vienalytės konsistencijos. Svogūnų laiškus ir šonine smulkiai sukapojame ir
įdedame į tešlą, išmaišome. Kepimo formą patepame sviestu ir paskirstome joje
paruoštą tešlą. Kepame iki 175ºC įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą