3 valg. šaukštų želatinos
150 ml vandens
200 ml 35% riebumo grietinėlės
100 g cukraus
500 g jogurtinės grietinės
3 šaukštai rūgščios uogienės
Želatiną užpilame vandeniu, paliekame apie
10-15 min., kol išbrinks.
Išplakame grietinėlę truputį paplakame,
įberiame cukraus ir išplakame ją standumo, sumaišome su grietine ir uogiene.
Želatiną pakaitiname kol ištirps, ataušiname. Įpilame į grietinės masę ir
mišinį perpilame į maisto plėvele išklotą pyrago formą. Dedame į šaldytuvą ir
laukiame kol sustings, tada supjaustome norimo dydžio ir formos gabalėliais.
Skanaus!
Pritariu, jie tikrai skanus. Tik as neturiu naminea rugscios uogienes, tai saldi man skoniui pakenke. O jus kokoa uogiene naudojot.
AtsakytiPanaikintiAš naudojau bruknių uogienę, mums tiko :)
Panaikinti