Šiandien įkeliu sumuštinukų receptą, kurį radau knygoje „Metai Beatos virtuvėje“. Greitas ir puikus užkandis paįvairinantis stalą.
itališkos duonos ciabatta
150 g tepamo fetos tipo sūrio
sultingo skanaus arbūzo
grūstų juodųjų pipirų
Duoną supjaustome riekelėmis, galima
paskrudinti, ant jos tepame sluoksnį fetos sūrio. Iš arbūzo išimame sėklas,
minkštimą atskiriame nuo žievės, supjaustome gabaliukais ir išdėliojame ant
duonos su feta. Pabarstome pipirais.
Skanaus!
Feta ir arbūzas - super derinukas! Aš taip pat nusižiūrėjau nuo Beatos, tik tada ji dar siūlė uždėti po gabaliuką agurko ir krapo šakelę, visada taip ir darau. :)
AtsakytiPanaikintiTikiu, kad irgi skanu. Reik4s i6bandyti :)
Panaikinti