2013 m. liepos 16 d., antradienis

Sumuštinukai su feta ir arbūzu

Kai pamačiau kada buvo įdėtas paskutinis įrašas, man tapo labai gėda prieš tuos kurie čia apsilanko :( Žadėjau įkėlinėti įrašus dažniau, bet tiesiog niekaip nesigauna... 
Šiandien įkeliu sumuštinukų receptą, kurį radau knygoje „Metai Beatos virtuvėje“. Greitas ir puikus užkandis paįvairinantis stalą.

itališkos duonos ciabatta
150 g tepamo fetos tipo sūrio
sultingo skanaus arbūzo
grūstų juodųjų pipirų

Duoną supjaustome riekelėmis, galima paskrudinti, ant jos tepame sluoksnį fetos sūrio. Iš arbūzo išimame sėklas, minkštimą atskiriame nuo žievės, supjaustome gabaliukais ir išdėliojame ant duonos su feta. Pabarstome pipirais.


Skanaus!

2 komentarai:

  1. Feta ir arbūzas - super derinukas! Aš taip pat nusižiūrėjau nuo Beatos, tik tada ji dar siūlė uždėti po gabaliuką agurko ir krapo šakelę, visada taip ir darau. :)

    AtsakytiPanaikinti