Kotletukams:
500 g maltos mėsos
¼ arb. šaukštelio džiovintų čiobrelių
¼ arb. šaukštelio kmynų
1 kiaušinis
2 riekės batono
1 svogūno
druskos, juodųjų pipirų
Padažui:
15 g sviesto
1 šaukšto miltų
125 ml pieno
1 sauja smulkintų krapų, petražolių
druskos, muskato riešuto
1 valg. šaukšto grietinės
Padažui mažame puode ištirpiname sviestą,
įdedame šaukštą miltų, pamaišome, kad pasidarytų košelė, leidžiame jei minutę
kitą pakaisti. Supilame pieną ir maišome laikydami puodelį ant ugnies, kol
padažas sutirštėja. Pabaigoje į padažą įdedame krapų, petražolių, įberiame
druskos. Prieš valgydami įmaišome grietinės.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą