Šio patiekalo idėja nusižiūrėjau vienoje iš "Beatos virtuvė" laidų, tiesa Beata siūlė kepti krūtinėlės pusę įsuktą į šoninę. Pirmą kartą taip ir padariau, bet man gavosi labai sausa vištiena, todėl kitus kartus šį patiekalą ruošiau su vidine krūtinėlių dalimi. Puikiai tinka su bulvių koše ar mėgstamomis šviežių daržovių salotomis. Receptas manau iš nuotraukų jau aiškus, bet trumpai surašysiu :)
apie 600 g vidinių krūtinėlės dalių
karštai ar šaltai rūkytos šoninės juostelių
druskos
Krūtinėles truputėlį pasūdome. Įvyniojame jas į šoninės juosteles. Sudedame į folija išklotą kepimo skardą ir kepame iki
2000C
įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą