Paprasti ir greiti pietūs arba vakarienė. Norint "aštresnio" skonio maltą mėsą galima apsukti rūkyta šonine; taip pat į kotleto vidų galima įdėti džiovintų slyvų, abrikosų ar tiesiog sūrio su žolelėmis. Jūsų fantazijai čia ribų nėra :)
500 g maltos mėsos
1 kiaušinis
česnako skiltelės
druskos, pipirų arba maltos mėsos prieskonių
100 ml pieno
2 riekelės betono
200 g labai plonai supjaustytos šoninės
džiūvėsėlių
Maltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, išmirkitu
piene batonu ir prieskoniais. Drėgnomis rankomis formuojame kotletus, juos
apvoliojame džiūvėsėliuose ir apsukame šonine, sujungiame mediniu smeigtuku.
Sudedame ant foliją išklotos kepimo skardos ir kepame iki 200° įkaitintoje
orkaitėje apie 45 min.
Skanaus!
nuostabi ideja, paprasta bet skanu!!!!!!
AtsakytiPanaikintiTaip, tikrai skanu :)
Panaikinti