12 kieksiukų:
70 g sviesto
100 g miltų
3 kiaušiniai
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
100 g cukraus
½ arb. šaukštelio vanilinio aromato
120 g šokoladinio tepamo varškės sūrio
(naudojau Philadelphia)
Minkštą sviestą išsukame iki baltumo, įdedame
cukraus ir vanilinio aromato ir vėl išsukame. Įdedame kiaušinius, po kiekvieno
gerai išplakame. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir druska, palaipsniui
įdedame į sviesto masę. Maišome, kol tešla taps vienalytė.
Kepimo formą išklojame keksiukų popierinėmis
formelėmis. Į kiekvieną dedame po šaukštą tešlos, po to po šaukštelį varškės
sūrio, vėliau po pusę šaukšto tešlos ir ant viršaus po pusę šaukštelio varškės
sūrio. Kepame iki 1750C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą