Išeina 12vnt.
Tešlai:
120 g miltų
50 g sviesto
20 ml vandens
Įdarui:
60 g fermentinio sūrio
60 g supjaustyto kumpio
1 kiaušinis
120 ml pieno
žiupsnelis smulkintos paprikos
druskos ir pipirų
Suberiame miltus į dubenį, sudedame minkštą
sviestą ir viską gerai išminkome. Įpilame vandens ir viską gerai išmaišome, kad
tešla pasidarytų vienalytė. Ant miltais pabarstyto paviršiaus tešlą
iškočiojame. Išpjauname 12 apskritimų ir dedame į bandelėms (ar keksiukams)
kepti skirtą kepimo skardą.
Sutarkuojame sūrį ir sumaišome su kumpiu.
Užbarstome ant tešlos apskritimų.
Suplakame kiaušinį, pieną, smulkintą papriką,
druską ir pipirus. Užpilame ant pyragaičių.
Kepame iki 2000C įkaitintoje
orkaitėje 12-15 min., kol iškils ir gražiai paruduos.
Skanaus!
Kaip tik užstačiau kepti :) Tikrai pritariu dėl tešlos, pavėluotai paskaičiau, kad keistum. Aš irgi tą patį pagalvojau bedarydama :)
AtsakytiPanaikintiSmagu, kad kepate :) Taip, su tešla buvo truputį vargo, bet krepšeliai mums patiko :)
PanaikintiNa va, viskas jau dingo :) Man su vyru labai patiko, o va vaikams ne itin. Bet jie pas mane nevalgo jokių nesaldžių kepinių (pyragėlių, pyragų), tik sagytes ir mielines bandeles su dešrele :)
Panaikinti