80g cukraus
2 stiklinės miltų
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių
2 arb. šaukšteliai vanilinio cukraus
50ml aliejaus
2 kiaušiniai
½ stiklinės migdolų riešutų
½ stiklinės džiovintų papajų
Viename dubenyje išmaišome sausus produktus,
kitame – skystus. Į sausus produktus supilti drėgnus, išmaišyti, sudėti
riešutus ir papajus. Užminkyti tešlą, suformuoti 2 kepaliukus. Dėti į kepimo
popieriumi išklotą skardą. Kepti iki 1750C temperatūros įkaitintoje
orkaitėje apie 20-30 min. Išimti iš orkaitės, supjaustyti įstrižai 1cm storio
riekelėmis ir vėl dėti į orkaitę 10-20 min. apverčiant puses.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą